"שוהם בלב העולם 6" – פסטיבל סרטים מסביב לעולם בהקרנת טרום בכורה בקולנוע לב שוהם

במסגרת הפסטיבל - סרטים בהקרנת טרום בכורה ואירועים מיוחדים. ימים ראשון – רביעי, 12-15 בינואר 2020

בקולנוע לב שוהם יתקיים, זו השנה השישית ברציפות, פסטיבל "שוהם בלב העולם", בו יוצגו בהקרנת טרום בכורה הסרטים הבולטים של שנת 2020. הפסטיבל הוא פרי שיתוף פעולה בין רשת בתי קולנוע לב, המועצה המקומית שוהם והחברה העירונית חמש והוא מתקיים בחסות אשטרום נכסים – המרכז המסחרי שוהם.

במסגרת הפסטיבל יתקיימו הקרנות טרום בכורה של מגוון סרטים מרחבי העולם, וגם אירועים מיוחדים: בתום הקרנת הסרט "המועמדת המושלמת", נציג ערב הסעודית לאוסקר, תתקיים הרצאתו של האיסלאמיסט אסף רגב; בתום הקרנת הסרט הגרמני "מאחורי הקלעים", תתקיים הרצאתה של המרצה לקולנוע רחל אסתרקין, והקרנת הסרט השוודי "ואז רקדנו", העוסק בלהקת מחול גיאורגית, יתקיים באווירה גיאורגית עם מוסיקה, ריקודים ונשנושים.

את הפסטיבל יפתח הסרט הצרפתי "סיפור חיי", בבימוי של זוכה דקל הזהב הירוקאזו קורה-אדה, ובכיכובם של קת'רין דנב, ג'ולייט בינוש ואית'ן הוק.

שני בנד, יו"ר ועדת התרבות: "שיתוף הפעולה הפורה עם קולנוע לב נמשך גם השנה ומזמן חגיגה אמיתית לאוהבי הקולנוע. החורף הוא הזדמנות ליהנות מפסטיבל אינטימי של קולנוע מצויין ומהקרנות טרום בכורה של סרטים זרים והרצאות מעניינות. אנו מזמינים את הציבור ליהנות מקולנוע איכותי, כאן בבית".
בנוסף יציע הפסטיבל מגוון סרטים ב-10 ₪ בלבד:
קולנוע עולמי: בליינדספוט (נורבגיה 2018), אמנדה (צרפת 2018), האור של חיי (ארה"ב 2019)
סרטי צעירים: חיות אמריקאיות, הבקתה, שנות התשעים.
סרטי ילדים: הנסיך הקטן, פדינגטון, פדינגון 2

רכישת כרטיסים באתר לב שוהם.
תמונות באדיבות קולנוע "לב שוהם"

תקצירי הסרטים בפסטיבל