שוהם מצטרפת לשירות Buzz Car - שירות השכרת רכב שיתופי באמצעות אפליקציה בלבד של קבוצת שלמה.

שוהם הינה הרשות המקומית השנייה בה המיזם יוצא לדרך, לאחר שהמיזם הושק לפני כשבוע במודיעין.  שלמה השקיעה עד כה במיזם ההשכרה הדיגיטלי, כ-5 מיליון ₪

ראש מועצת שוהם, איתן פטיגרו: "השירות החדש יעניק פתרון נגיש וזמין לתחבורה מחוץ לשוהם, והוא מתווסף לרעיונות נוספים שאנו מקדמים בתחום. החזון שלנו הוא לאפשר למשפחות בשוהם לוותר על כלי רכב אחד, הודות לשימוש באמצעי תחבורה חדשניים. שיתוף הפעולה עם חברת שלמה יאפשר לנהגים צעירים וחיילים לצאת משוהם בסופי השבוע בקלות ובנוחות, וכן יאפשר לתושבי היישוב להסתייע ברכב שכור בעת הצורך ממש ליד הבית"

איל גור, מנכ"ל קבוצת שלמה: "אנו גאים ושמחים להוציא לדרך שירות השכרת רכב יומית המופעל באמצעות אפליקציה בלבד ועם תמחור פשוט ושקוף ללקוח. אני רוצה להודות לראש מועצת שוהם, איתן פטגירו אשר נרתם למהלך ואין לי ספק כי תושבי שוהם ייהנו משירות מהיר, יעיל ונוח.

קבוצת שלמה, חברת הרכב הגדולה והמובילה בישראל, תחל בקרוב בהפעלת שירות השכרת הרכב השיתופי, ל-Buzz Car  במועצה המקומית שוהם.

שירות השכרת הרכב יפעל באמצעות אפליקציה ייעודית אותה הלקוח מוריד לטלפון הסלולרי שלו ודרכה מתקשר עם השירות בצורה קלה ומהירה ובאמצעות טכנולוגיות מתקדמות כגון מערכת זיהוי פנים, OCR סריקת רישיון נהיגה ובדיקת תקינותו אוטומטית ו-Liveness . טכנולוגיה המאמתת הימצאות פיסית של הנרשם במועד ההרשמה. באמצעות האפליקציה יוכל הלקוח לאתר רכב זמין וקרוב, לפתוח אותו מהנייד, ולנסוע וכן ליצור קשר עם שירות הלקוחות באמצעות שיחת וואטס אפ, שיחה טלפונית, BOT, SMS, פייסבוק.

שוהם הינה הרשות המקומית השנייה בה המיזם יוצא לדרך, לאחר שהמיזם הושק לפני כשבוע במודיעין.   קבוצת שלמה מתכננת להתפרס בהדרגה לערים נוספות תוך שימוש בצי רכבי ההשכרה של החברה, המונה כ-  12 אלף רכבים אשר יתמכו במיזם.

עוד מציינים בקבוצת שלמה, כי על מנת להימנע מתפיסת חניות ברחבי הערים, הם פועלים בימים אלו על מתן פתרונות של שימוש בסניפי הקבוצה בכל הארץ כתחנות איסוף והחזרה, בונים שת"פים עם מתחמים עסקיים שיוכלו לשמש כתחנות חנייה לרכבים שאינן בהשכרה פעילה וכן ייבנו שירותי Last mile אשר ייתנו מענה להגעה מנקודה מסוימת לרכב וחזרה ממנו, באמצעות אמצעי תחבורה ירוקים וקלים ואף הסעות.

עלויות פיתוח האפליקציה, תיחזוק השירות והרכבים הינם באחריות קבוצת שלמה בלבד.

החניות בהן ניתן למצוא את רכבי Buzz Car בשוהם (5 אתרים, 10 חניות סה"כ- 2 חניות בכל מתחם):

• חניון גן החבל ( רחוב החבל)
  • חניון תחתון בניין המועצה – מול תיכון שוהם ( רחוב החושן)
  • מול ואדי כרמל – רחוב הקשת
  • חניון מגרש הכדורגל ( רחוב מודיעים)
  • חניון גן הירדן ( רחוב הירדן )

יתרונות השירות:

• הרשמה דיגיטלית מלאה האורכת מס' דקות בודדות באמצעות אפליקציה Buzz Car.
  • אין דמי מנוי
  • מחיר אחיד לכל סוגי הנהגים כולל נהג צעיר
  • מחיר קבוע וידוע מראש גם בסופי שבוע וחגים.
  • ניתן לנסוע מעיר לעיר וברחבי הארץ
  • מודל פשוט ושקוף ללקוח
  • מוקד ומענה 24/7
  • מגוון רכבים: רכבי מיני, SUV, ובעתיד יכנסו רכבי סדאן ושאר הדגמים בצי ההשכרה

עלויות

• השירות לצרכן ייעלה 160 ₪ להשכרה של 24 שעות (150 ק"מ) ו-1.5 ₪ נוספים לכל חריגה.

אפליקציית 'באז קאר' ניתנת להורדה מהאפ סטור ומגוגל פליי.