שלמה Share בשוהם  - שירות השכרת רכב שיתופי באמצעות אפליקציה בלבד של קבוצת שלמה.

בשוהם פועל שירות השכרת רכב שיתופי של קבוצת שלמה – שלמה Share

ראש מועצת שוהם, איתן פטיגרו: "השירות מעניק פתרון נגיש וזמין לתחבורה מחוץ לשוהם, והוא מתווסף לרעיונות נוספים שאנו מקדמים בתחום. החזון שלנו הוא לאפשר למשפחות בשוהם לוותר על כלי רכב אחד, הודות לשימוש באמצעי תחבורה חדשניים. שיתוף הפעולה עם חברת שלמה יאפשר לנהגים צעירים וחיילים לצאת משוהם בסופי השבוע בקלות ובנוחות, וכן יאפשר לתושבי היישוב להסתייע ברכב שכור בעת הצורך ממש ליד הבית"

שירות השכרת הרכב פועל באמצעות אפליקציה ייעודית אותה הלקוח מוריד לטלפון הסלולרי שלו ודרכה מתקשר עם השירות בצורה קלה ומהירה ובאמצעות טכנולוגיות מתקדמות כגון מערכת זיהוי פנים, OCR סריקת רישיון נהיגה ובדיקת תקינותו אוטומטית ו-Liveness . טכנולוגיה המאמתת הימצאות פיסית של הנרשם במועד ההרשמה. באמצעות האפליקציה יוכל הלקוח לאתר רכב זמין וקרוב, לפתוח אותו מהנייד, ולנסוע וכן ליצור קשר עם שירות הלקוחות באמצעות שיחת וואטס אפ, שיחה טלפונית, BOT, SMS, פייסבוק.

עלויות פיתוח האפליקציה, תיחזוק השירות והרכבים הינם באחריות קבוצת שלמה בלבד.

החניות בהן ניתן למצוא את רכבי Buzz Car בשוהם (4 אתרים, 8 חניות סה"כ- 2 חניות בכל מתחם):
• חניון גן החבל ( רחוב החבל)
• חניון תחתון בניין המועצה – מול תיכון שוהם ( רחוב החושן)
• מול ואדי כרמל – רחוב הקשת
• חניון גן הירדן ( רחוב הירדן )

יתרונות השירות:
• הרשמה דיגיטלית מלאה האורכת מס' דקות בודדות באמצעות האפליקציה.
• אין דמי מנוי
• מחיר אחיד לכל סוגי הנהגים כולל נהג צעיר
• מחיר קבוע וידוע מראש גם בסופי שבוע וחגים.
• ניתן לנסוע מעיר לעיר וברחבי הארץ
• מודל פשוט ושקוף ללקוח