מלגות לספורטאים מצטיינים

בישיבת המליאה האחרונה הוענקו בשוהם מלגות הצטיינות לספורטאים מצטיינים של החברה העירונית חמש ומועצת שוהם, בסך 25 אלף ₪. לוועדת הספורט הוגשו 21 בקשות של ספורטאיות וספורטאים בעשרה ענפי ספורט שונים. את המלגות העניקו ראש מועצת שוהם, איתן פטיגרו; יו"ר ועדת הספורט, חבר המועצה שימי אלבאז ומנהל הספורט, אמיר בן עזר.

מלגות בגין הישגים בולטים במיוחד ומקומות ראשונים באליפויות בארץ ובעולם לאביטל שינא – מקום ראשון באליפות העולם בקטלבל, עם שיא עולם חדש; רוני אברהמי – בת 12 מקום ראשון באליפות ישראל בטאקוונדו; ענבל זיתוני - אלופת ישראל בדרגת סניור קטגוריית שלשות בנות בענף האקרובטיקה ויואב רומנו – אלוף ישראל בקטגורית הגיל שלו ב-400 מ' חתירה.

איתן פטיגרו, ראש מועצת שוהם: "מסורת הענקת המלגות לספורטאיות ולספורטאים מצטיינים בשוהם היא הזדמנות מצויינת להביע הערכתנו לעבודה הקשה ולמחוייבות שלהם. ההשקעה והתמיכה מבית של המשפחה, האגודות והמאמנים,  מאפשרות לספורטאים להגיע להישגים המרשימים הללו וכולנו בהחלט גאים בכל אחת ואחד מהם".

מלגות נוספות הוענקו לאלי ברפמן (גלגליות), יעל שריג (רכיבת סוסים), מכבי שוהם טניס שולחן - שריג יובל, עידו דפני ויהלי וולטר; שירה שיש (טניס שדה), ניצן כהן (התעמלות אמנותית ואוהד מוריץ (ג'ודו).

שימי אלבאז, מ"מ ראש המועצה ויו"ר ועדת הספורט: "ההישגים של הספורטאיות והספורטאים שלנו הם מקור גאווה ליישוב כולו ומהווים השראה גם לילדים ובני נוער נוספים. מדיניות המועצה היא לעודד את הספורט העממי כדרך לאורח חיים בריא ובמקביל, לעודד את העוסקים בספורט תחרותי. אנו מאחלים לספורטאיות ולספורטאים שלנו הצלחה בתחרויות בארץ ובחו"ל גם השנה".

מילגות ספורטאים.jpe