תחבורה ציבורית משוהם לתל-אביב גם במהלך ראש השנה

השירות אינו כרוך בתשלום והוא במסגרת מערך התחבורה המטרופוליני "נעים בסופ"ש"

מערך ההיסעים "נעים בסופ"ש" יפעל גם במהלך ימי ראש השנה משוהם לתל אביב באמצעות הקו החינמי 711, אשר פועל לצד קווים נוספים בערים גבעתיים, קריית אונו, יהוד-מונוסון, רמת השרון  ותל אביב-יפו.

איתן פטיגרו, ראש מועצת שהם: "הרחבת שירות נעים בסופ"ש לחגי תשרי היא בשורה  של ממש. השירות החשוב הזה יאפשר גם לאנשים שאינם ניידים להגיע לארוחות החג ולמוקדי הבילוי בנגישות, בקלות ובאופן זמין ובטוח".

שעות הפעילות בראש השנה:
ביום שני, 6.9.21, משעה 18:00 עד שעה 02:00
ביום שלישי, 7.9.21, משעה 9:30 עד שעה 02:00
ביום רביעי, 8.9.21, משעה 09:30 עד שעה 18:00

שעות הפעילות הרגילות בסופי שבוע: שישי 02:00-18:00; שבת 18:00-09:30.

ניתן להתעדכן בשעות יציאה מדויקות וזמני הגעה בזמן אמת לכל הקווים באפליקציות התחבורה הציבורית התומכות "מוביט" ו"אוטובוס קרוב" ובאתר https://busofash.co.il/

מיזם "נעים בסופ"ש" שירת מתחילת פעילותו מאות אלפי תושבים מכלל הערים המשתתפות בשירות. לאור הצלחתו הרבה, יפעל גם במהלך ראש השנה ובחגים הקרובים והנסיעה בו בהתאם להנחיות משרד הבריאות, כאשר עליית הנוסעים תותנה בעטיית מסכה. כמו כן, יעמדו בכוננות כלי רכב נגישים עם מעלון עבור אנשים עם מוגבלות, בהם ניתן לנסוע בתיאום מול המוקד הטלפוני.

מיטל להבי, סגנית ראש עיריית תל אביב-יפו ומחזיקת תיק התחבורה: "כפי שעולה משם המיזם, כוונתנו היתה לפעול בסופי השבוע בלבד, אולם לאור הביקושים שמוכיחים את הצורך, הוחלט על הרחבת השירות גם לחגים. רק תחבורה 24/7 תאפשר לכל אחד ואחת לנוע בחופשיות, ללא תלות ברכב פרטי. גאה בעיריית תל אביב-יפו ובשותפות שלנו למיזם על כך שהשירות הורחב גם לחגים. אין לי ספק בחיוניות השירות בחג, שהפעלתו עשויה לתרום גם לצמצום הפקקים אליהם אנחנו רגילים בערבי ובימי החג, גם לצמצום הזיהום המופק מהגודש בכבישים, ובעיקר יאפשר לכל אחת ואחד לחגוג, לבלות ולהיפגש עם המשפחה והחברים במהלך החג".