לקראת הקמת מתחם סקייטפארק חדש בשוהם – מפגש של ראש המועצה עם סקייטרים מקומיים

כ-30 סקייטרים – ילדים, בני נוער וצעירים – נפגשו לאחרונה עם ראש מועצת שוהם, איתן פטיגרו, כדי לקיים סיעור מוחות לקראת חידושו של מתחם הסקייטפארק היישובי.

טיגרו זימן את המפגש כדי לשמוע מקהל היעד של הסקייטפארק, אילו מתקנים חסרים להם וכיצד ניתן לקדם את הנושא ביישוב.

במפגש השתתפו מחליקי סקייטבורד, סקוט ואופניים, אשר נוהגים להחליק במתחמי סקייטפארק ברחבי הארץ. הם סיפרו לראש מועצת שוהם, מהנדס המועצה, יעקב ירקוני ומנהל אגף שפ"ע, משה שוהם אילו מתחמים נחשבים הטובים ביותר ואילו מתקנים חסרים במיוחד בשוהם.

בתום הפגישה סוכם כי במסגרת קריית הספורט היישובית בשכונת הדרים יתוכנן מתחם חדש, גדול יותר, אשר יענה לצורכי הסקייטרים. כשלב ביניים יתוקן המתחם הקיים על ידי תיקון החריצים בבטון, הצבת הצללה, התקנת "קולר" מים ושיפור התאורה.

איתן פטיגרו: "אנחנו מקבלים לאורך השנים לא מעט פניות של ילדים ובני נוער לשדרג את מתחם הסקייטפארק היישובי. היה לנו חשוב לשמוע מהמשתמשים עצמם מה חסר להם, באילו מקומות הם נהנים להחליק ועל מה אפשר לוותר. אני מודה לסקייטרים על ההענות בהגעה למפגש, ועל התשובות הרציניות. יש לנו שיעורי בית להכין ובכוונתנו לבקר בכל המקומות שהומלצו לנו כדי לגבש תכנית טובה".