אותות הוקרה הוענקו השבוע לבני נוער מתנדבים בשוהם

ערב ההוקרה לנוער מתנדב ופעיל של מחלקת הנוער בשוהם עמד במרכזו של שבוע הנוער, והתקיים בצילם של האירועים הבטחוניים.

ערב, אותו מפיקה מחלקת הנוער בחברה העירונית חמש, מיועד להוקיר בני נוער מעורבים ואכפתיים, אשר פעילים במסגרות חברתיות ובארגוני ההתנדבות השונים.

את אותות ההוקרה השנה קיבלו:

• נציגי הצופים, שבט ראם: אלונה קליש - אלונה לוקחת חלק בצוות צרכים מיוחדים שמעבירים פעולות בבית ספר מישרים; אורי סבג - חבר בצוות מחסן ושותף פעיל בכל הנדרש ממנו בתפקיד; רוני טולדנו - ראש צוות סיירת צופיות, יובל חייקה - מרכז הדרכה בוגרת בשכבת השמיניסטים.
  • נציגי הצופים, שבט עמית: ליאור מדינה - מדריך צרכים מיוחדים בגדוד "כפיר"; אייל לוי -  תלמיד כיתה י׳, חבר בצוות עמיתיה ושכבגיסט למופת; עילאי הרמתי - תלמידת כיתה י״א ומדריכת כיתות ו' בשבט עמית; רותם נימצוביץ - תלמידת כיתה י״ב, פעילה חברתית וראשצ"ית להקה בשבט עמית.
  • נציגי בני עקיבא: דניאל טוויזר - חברת צוות העשייה נחשון, נבחרה להיות מצטיינת מטעם הצוות על פועלה בסניף; מיקה דרור - מדריכת שבט מעלות מעפילים ונבחרה להיות מדריכה מצטיינת על פועלה בסניף; איתם אלון - מדריך שבט נבטים ניצנים ונבחר להיות מדריך מצטיין על העשייה הרבה שלו בסניף.
  • אגם אמיתי מתנועת עוז.
  • מאי גוט, תלמידת י"ב, פעילה בתכנית "עמיתי דילר"
  • גלי מאור ולינוי כביר, מתנדבות במסגרת המד"צים היישוביים.
  • נטעאל סתיו, תלמיד כיתה י"א, על התנדבותו במסגרת סיירת הבידוד.
  • אברהם נגבי, על התנדבות בבית הקפה הייעוצי "מקפה לאוזן".
  • מרום יהוד, אשר מתנדב במסגרת עמותת "יד משוהם".
  • נועם יצקן, תלמיד י', על התנדבות במסגרת בית הגמלאי.
  • נעם לובטון ועדי צפני שמתנדבים במד"א.
  • לילך ולר, על פעילות התנדבותית בתכנית הרובוטיקה.
  • את תיכון שוהם ייצגו רביד ויינשטיין (י"ב) - הקים את קבוצת המעורבות "עושים מכל הלב" בה יזם פעילויות   וגייס תלמידים לעשות טוב; ליה סאידיאן (י"א) - ליה לומדת בכיתת "נחשון" ומעבר להיותה תלמידה מצוינת,  מגלה כישורי מנהיגות והובלה בשלל תחומים ובעיקר בנושא האקלים ואיכות הסביבה ואיתי סנדורי - פעיל חברתית בתיכון ותורם מכישרונו בחוג הכדורעף במרכז רבין.

• משלהבת אמה שרף (י') - מתנדבת כמדריכת מעורבות צעירה בכיתה י', ומנהלת קבוצת ממ"צים ארצית; שילה גמליאל (י') - מתנדב כמדריך מעורבות צעיר (ממ"צ) בכיתה י' ודואג ליזום התנדבויות לבני כיתתו; הראל כהן (י"ב) - מתנדב כמדריך  מעורבות צעיר כבר 3 שנים והוסמך להיות ממ"צ בית ספרי; יהב גלעד - בתקופת הקורונה לקחה חלק בשמירה על הפארקים לאוכלוסיות בסיכון, חלוקת חלות לקשישים ועוד.
  • יגור פון בורטולומי על התנדבות במחלקת הנוער.

איתן פטיגרו, ראש המועצה: "היה חשוב לנו לומר תודה לנוער המופלא שלנו, למרות המתיחות הבטחונית ומגבלות הקורונה. רבים מבני הנוער בשוהם מתנדבים במסגרות שונות, והם היו פעילים מאוד בשנה החולפת בכל משימות ההתנדבות ביישוב. הם אכן הדובדבן שבקצפת והערב המסורתי הזה נועד להודות לכל נערה ונער, אשר תורמים, מתנדבים ועושים למען הזולת".

חברת המועצה, יו"ר ועדת נוער, חני קרס: "אני גאה בנוער המדהים שלנו ושמחה שהיתה לנו הזדמנות לומר להם תודה. אני רואה את בני הנוער הללו מתגייסים לכל קריאה. יש לנו ביישוב אוצר של ממש ומגיעה להם הערכה ענקית".

צוות הנוער עם ראש המועצה איתן פטיגרו וחברת המועצה חני קרס