קול קורא לסדנאות אמנים בחנוכה ב- zoom

המועצה המקומית שהם והחברה העירונית חמש מזמינות את אמני/יות שוהם להשתתף בהעברת סדנאות יצירה לחנוכה בתנאים הבאים:

קול קורא לסדנאות אמנים בחנוכה בzoom - מעודכן

• יכולת פתיחת יוזר ותפעול סדנא שלמה באפליקצייתzoom . (האמן יצור קישור בזום, יעבירו לחמש וזו תעביר למשתתפי הסדנא). להדגיש כי תפעול הזום לרבות צילום, הסבר מפורט אודות הסדנא ומענה לשאלות המשתתפים חל על האמן/נית.
  • האומן מתחייב שיש ברשותו מחשב, כולל מצלמת רשת ומיקרופון תקינים לקיום הסדנא ב- zoom
  • משך הסדנא כשעה וחצי לפחות
  • נושא הסדנא קשור לחג החנוכה
  • תושב/ת שוהם

כלל החומרים לסדנה יהיו מפריטים הקיימים 'כמעט בכל בית'.

דוגמא לסדנה מסוג זה:
עששית מצנצנות ממוחזרות גילאי 7-12
הכנה לסדנה:

• צנצנת שטופה נקייה ממדבקות
  • ספרי צבע
  • לפני הסדנה אנא צבעו את הצנצנת בספרי הצבע ולסדנה אנא הביאו צנצנת צבועה ויבשה
  • מספריים
  • בריסטול שחור
  • דבק פלסטי
  • חוט ברזל לידית (אם רוצים)

מועדי הסדנאות: ימי ראשון-עד שישי 13-18/12/20202 במהלך שעות היום.

לכל אמן/נית שישתתפו ישולם 1000 ₪ כולל מע"מ כדין, בתנאי תשלום שוטף+45 יום. תשלום ישולם בכפוף להמצאת חשבונית מס או דרישת תשלום.

החברה עירונית חמש שומרת את הזכות להחליט אילו סדנאות ישתתפו במסגרת תוכנית זו, ומהי כמות הסדנאות שיעביר כל אומן (1 או 2) בהתאם לשיקולים מקצועיים.

את הבקשה יש להגיש בטופס המצ"ב עד לתאריך 19/11 בשעה 12:00 למייל: sivansp@shoham.muni.il

אנחנו מחבקים ותומכים באמני/יות שוהם במיוחד בעת הלא פשוטה בה אנו נמצאים.

חג שמח!

טופס בקשה