חדש בשוהם! שיתוף פעולה עם מכללת סמינר הקיבוצים

תמונת פרסום של פרוייקט הסבת אקדמאים. טקסט ותמונה של אישה

הסבת אקדמאים
תאגיד  החינוך שוהם ומכללת סמינר הקיבוצים מזמינים אתכם להצטרף לתכנית להסבת אקדמאים להוראה. מטרת התכנית היא להכשיר מנהיגות חינוכית מחויבת, איכותית, מקצועית ומובילה.

התוכנית המשותפת מותאמת לחזון החינוכי של שוהם המבוסס על ערכי שוויון ומתן הזדמנות, עידוד מצויינות וטיפול בכל אוכלוסיות התלמידים בצורה הוליסטית תוך חינוך לערכים קהילתיים. התוכנית תכשיר את האקדמאים להיות אנשי ונשות חינוך המקדמים את דמות הבוגר של שוהם. בוגר סקרן, עצמאי, בעל מיומנויות של המאה ה 21- , שותף ליצירת חברה בעלת חוסן ומכיר את ערכי המורשת היהודית.
התכנית פתוחה להרשמה לתושבי שוהם ולתושבים של מועצות ושל ערים בסביבתה. במסגרת התכנית תוכשרו להיות גננים וגננות, מורים ומורות ברוח התפיסה החינוכית של שוהם.

תעודת ההוראה וההסמכה תינתן מטעם מכללת סמינר הקיבוצים ומוכרת על ידי המועצה להשכלה גבוהה ומשרד החינוך

מועדי הלימודים:
הלימודים יתקיימו פעמיים בשבוע ביום שלישי וביום שישי
ציור של הסימן וי ביום שלישי הלימודים יתקיימו במוסדות החינוך של שוהם 8.00-16.30
ציור של הסימן וי לימודי החינוך יתקיימו במכללת סמינר הקיבוצים בימי שישי ובאופן מקוון 8.30-14.00

• שילוב של שיעורים מקוונים
  • שילוב של סיורים במערכת החינוך המועצתית ומחוצה לה
  • שילוב של ימי למידה מרוכזיים

ציור של הסימן וי הלימודים יתקיימו בין ה- 11.10.2020 ל- 30.7.2021

תנאי קבלה:
ציור של הסימן וי ריאיון קבלה משותף למועצה ולסמינר הקיבוצים
ציור של הסימן וי תואר ראשון בציון ממוצע של 75 לפחות (או 70 ב- B.Sc)

הלימודים מקנים:
תעודת הוראה לפי בחירה והתאמה לרקע האקדמי של המועמד – גיל רך, בית הספר היסודי ובית הספר העל-יסודי

מלגות לעומדים בתנאים:
ציור של הסימן וי מלגת שכר לימוד של משרד החינוך ומפעל הפיס בסך - 10,000 ₪  לעומדים בתנאים
ציור של הסימן וי הלוואה מותנית של משרד החינוך בהיקף של 5,800 ₪ לעומדים בתנאים

אייקון של לחצן הפעלה הקש כאן להגשת מועמדות

תואר שני לאנשי חינוך:
מגוון מסלולים לתואר שני לנשות ולאנשי החינוך בשוהם.
שנת הלימודים תיפתח ב- 25.10.20. משך הלימודים: שנתיים. התואר ניתן ע"י מכללת סמינר הקיבוצים ומוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה משרד החינוך.

אייקון של לחצן הפעלה הקש כאן להגשת מועמדות