משרד וינברגר-ברטנטל נבחר לשמש כיועץ המשפטי של מועצת שוהם

משרד וינברגר-ברטנטל נבחר לשמש כיועץ המשפטי של המועצה המקומית שוהם. המשרד נבחר על ידי ועדת מקצועית, בתום מכרז שהתנהל בחודשים האחרונים, אליו ניגשו 10 משרדי עורכי דין, מהטובים והמנוסים בתחום. בראש הוועדה המקצועית עמד מנכ"ל מועצת שוהם, והיו חברים בה גזבר המועצה והיועץ המשפטי של עיריית ירושלים, כנציג משרד הפנים.

ראש מועצת שוהם, איתן פטיגרו: "לפני כשבוע הגישה לי הוועדה המקצועית את המלצותיה, ולאחר שבחנתי אותן החלטתי לאמצן. לפיכך, בתום 21 שנה, לאחר תקופה ארוכה ומוצלחת מאוד, יסיים משרד שביט בר-און גלאון צין לייצג את המועצה והחברה העירונית חמש, ויוחלף על ידי עו"ד עמיחי ויינברגר ממשרד ויינברגר ברטנטל.  אני מודה לעו"ד יובל גלאון ולאנשי משרדו על השירות המצויין והעבודה המקצועית לאורך השנים, ומאחל הצלחה לעו"ד וינברגר וצוותו".

משרד וינברגר ברטנטל הנו משרד מוניציפאלי ידוע ומוכר בתחום ובין לקוחותיו רשויות מקומיות רבות, חברות כלכליות, תאגידי מים וגופי מינהל. בין היתר, המשרד מעניק שירותים לרשויות המקומיות בירושלים, חולון, אלעד, אשקלון, רמת גן, נס ציונה, בית שמש, בת ים, הרצליה ועוד.

עו"ד עמיחי וינברגר: "אני שמח על הזכות שנפלה בחלקי לתת שירות למועצה ולתושבי שהם. אני רואה בבחירתי לתפקיד יועמ"ש שהם, זכות גדולה ואעשה כל שלאל ידי על מנת להצדיק את האמון שנתנו בי הוועדה וראש המועצה. אני נכנס כאן לנעליו הגדולות של עו"ד יובל גלאון ואני מבקש לנצל את ההזדמנות להודות לו מקרב לב על התמיכה, העידוד, ועל השירות המקצועי שהעניק למועצה משך שנים רבות.

עו"ד יובל גלאון: "אני מודה להנהלת המועצה והעומד בראשה, ומוקיר מאד את ההזדמנות שניתנה לי לתת שירות משפטי לשוהם,  במשך 21 שנים. זו היתה חוויה אנושית ומקצועית. נחלנו הצלחות יוצאות דופן, והשתתפנו בכל היוזמות וההתלבטויות. אני מסיים את התפקיד בתחושת סיפוק עמוקה ומאחל הצלחה במלוא הלב,  ליועץ המשפטי הנכנס".
ממועצת שוהם נמסר שמשרד שביט בר-און גלאון צין ימשיך לייצג את החברה הכלכלית שוהם בהתאם לחוזה הקיים ולסיום ההליך המכרזי שמקודם, וימשיך לנהל תיקים פתוחים.