ימי מדע בפסח לתלמידי כיתות ד'-ה'

יום פעילות בנושא חלל ויום פעילות בנושא דינוזאורים

אגף חינוך וקהילה שמח להזמינכם ל-2 ימי סיור מדעיים במהלך חופשת הפסח. במסגרת הפעילות ייחשפו התלמידים לנושאים מדעיים מרתקים. הפעילות מיועדת לתלמידים הלומדים בכיתות ד'-ה'.

מספר המקומות מוגבל - הקדימו להירשם (הפעילות מותנית ברישום מספר מינימלי של משתתפים.)

אל החלל ובחזרה - לרגל שיגור החללית הישראלית לירח, מוזיאון המדע ירושלים

יום ג', 16.4.19, יום ג', יציאה בשעה 7:00 מחניון בניין המועצה, רח' החושן. חזרה משוערת בשעה 13:00

מה חדש אצל הדינוזאורים - מוזיאון האדם והחי, רמת גן

יום ה', 18.4.19, יציאה בשעה 8:00 מחניון בניין המועצה, רח' החושן. חזרה משוערת בשעה 13:00

• עלות : 250 ₪ - לשני ימי הפעילות (לא ניתן להירשם ליום אחד). תשלום: התשלום עבור יומיים יבוצע באמצעות כרטיס אשראי

כיצד להירשם:

1. יש להקליק על הקישור:

(ניתן להיכנס גם לאתר מועצת שהם/ תשלומים/ חינוך/ רישום לתאגיד)

1. יש לבחור בטאב העליון ב"רישום לתאגיד
  2. לאחר מילוי הפרטים יש לבחור:

מרכז מפת"ח / חוג "פעילות פסח" / תעריף - ניתן לבחור ב 2 תשלומים. קבוצה - לבחור ד' או ה'. מספר המקומות מוגבל- ניתן להירשם ל"רשימת המתנה".

1. ביצוע תשלום בכרטיס אשראי בלבד. (לא ניתן לשלם בדיינרס).
  2. לאחר הרישום  -  חובה  לשלוח טופס הרשמה ואישור בריאות חתום (מצורף) למייל:  amitr@shoham.muni.il,

מדיניות ביטולים והחזר תשלומים:

על ביטול יש להודיע בכתב מידית למשרד אגף החינוך במועצה בדואר אלקטרוני amitr@shoham.muni.il יש לוודא קבלת ההודעה.

החזרים:  עד תאריך 22.3.19 יתקבל החזר מלא. עד תאריך 8.4.19 יתקבל החזר ע"ס 200 ש"ח ₪. לאחר תאריך 8.4.19 לא יתקבל החזר.

למידע נוסף ניתן ליצור קשר עם עמית, בדואר אלקטרוני  amitr@shoham.muni.il או בטלפון 03-9723076 (עדיפות למיילים, מענה חלקי בטלפון)