שירותים וטרינריים לתושבי שוהם

החל מ 1.7.12 מורחבים השירותים הוטרינריים בישוב על ידי  איגוד ערים לשירותים וטרינריים גוש דן.

החל מיום 01/07/2012 יקבלו תושבי שוהם שירותים וטרינריים עירוניים מהשירותים הוטרינריים בגוש דן, כמו ערים ומועצות אחרים באזור המרכז.

חיסוני כלבים:

חיסון כלבים נגד כלבת ניתן לבצע במשרדי השירות הווטרינרי ברח' הלפיד 2 בכל יום שני בין השעות 16:00-17:00 (מלבד חוה"מ וערבי חג)

ניתן גם לחסן במשרדי השירותים הוטרינריים בצומת מסובים, בימים א'-ה' בין השעות

9:00-13:30 ובימי ו' 9:00-11:30 (בחוה"מ וערבי חג - סגור).

ניתן כמובן גם לחסן בכל המרפאות הווטרינריות המורשות (בד"כ, תמורת תשלום נוסף).

חיסונים ואגרות

סוג האגרה

תעריף בש"ח
חיסון כלבת כולל רישיון

חיסון כלבת כולל רישיון לכלב/ה מסורס / מעוקר

53.5
חיסון כלבת כולל רשיון לכלב עד 6 חודשים 68
חיסון כלבת כולל רשיון לכלב עם פטור (לאחר הגשת בקשה בכתב)   68
חיסון חתול ללא אגרה 29
רישיון ללא חיסון (כלב שחוסן אצל רופא אחר) 344
רישיון ללא חיסון (כלב מסורס / מעוקר) 39
התקנת שבב 74
יום בידוד בתחנת הסגר 35.5
הובלת כלב לתחנת הסגר 81
חיסון חתול מעוקר/מסורס 14.5

אופן התשלום:

בכרטיס אשראי בעת החיסון.

לא ניתן לשלם במזומן בעת החיסון.
במזומן או בצ'קים - בקופת המועצה בלבד.

תלונות בנושא בעלי חיים:

כל תלונה לגבי בעלי חיים משוטטים, מטרדים מבעלי חיים, דיווח על חשד להתעללות וכו'

ניתן להעביר למוקד שוהם - טלפון 106. המוקד יעביר את פנייתכם לגורם הרלוונטי.

חיות בית פצועות/חולות צריכות להיבדק אצל וטרינר פרטי. השירותים הוטרינריים לא ייתנו טיפול רפואי לבעלי חיים השייכים לתושבים.

התעללות בבעלי חיים ומטרדים מבעלי חיים:

פניות בנושא התעללות או מטרדים מבעלי חיים מטופלות על ידי השירותים הוטרינריים בהתאם לחוק. בכדי שנוכל לטפל בפנייתכם ביעילות, אנא הודיעו לנו ישירות על כל מטרד הנגרם לכם וצרפו במידת האפשר צילומים ומסמכים.

בדיקת כלבים וחתולים שנשכו:

כלבים וחתולים שנשכו יבדקו מעתה במתקן המוגן של השירותים הוטרינריים גוש דן בצומת מסובים (הוראות הגעה-בהמשך). על הנשוך להגיע למשרד הבריאות . כלב/חתול שהוצאו להם צו הסגר, חייבים להיכנס להסגר תצפית כלבת של 10 ימים.

כלבים שהופקרו ברחובות:

כלבים שננטשו ברחובות ושיאספו על ידי השירותים הוטרינרים יוחזקו במתקן המוגן בצומת מסובים. שחרור כלבים נטושים יתבצע כל יום בין השעות 09:00-14:00, ובימי שישי בין השעות 09:00-11:30 .
השחרור מותנה באישור הרופא הווטרינר העירוני ובהצגת רישיון וחיסון בתוקף.
אנו מבקשים מכל התושבים להקפיד להחזיק את הכלבים באופן אחראי כשהם קשורים, או בתוך חצר סגורה ומגודרת.

הפקרה ונטישה של כלבים ברשות הרבים ללא רצועה וללא השגחה, אסורה על פי חוק ומסוכנת הן לכלבים עצמם והן לשכנים ולעוברי אורח.

פיקוח על מזון מן החי:

השירותים הוטרינריים מקיימים פיקוח על מזון מן החי המשווק אל תחום המועצה המקומית. במסגרת הפיקוח הווטרינרי על מזון מן החי, מוצרי המזון נבדקים ע"י הרופאים הוטרינרים של האיגוד, משיווקם ע"י היצרנים ועד החזקתם ומכירתם לצרכן בנקודות המכירה.

כמו כן, השירותים הוטרינרים מקיימים מעקב ובקרה מתמדת על המזון המסופק לתלמידים בבתי הספר בישוב.

בכל מקרה בו מתעורר חשד כי מזון הנמכר בישוב הוא מזון מקולקל או שקיים ספק לגבי בטיחותו, הנכם מתבקשים לפנות אלינו על מנת שנוכל לברר את העניין ולנקוט באמצעים המתחייבים כדי למנוע סכנה לבריאות התושבים.

אימוצי כלבים:

במתקן המוגן של השירותים הוטרינריים בצומת מסובים, פועלת עמותת "חבר לי", המוסרת כלבים לאימוץ. הכלבים נמסרים אחרי עיקור וחיסוני כלבת. כל מי שמעוניין לאמץ כלב מוזמן לפנות לפועה, מומחית לאימוצים בהתאמה אישית, בטלפון 050-7548187.

איך מגיעים:

לבאים ממזרח: בצומת מסובים חולפים את תחנת הדלק "דור" בצד ימין לכיוון תל אביב.

לבאים מצפון: ממחלף אלוף שדה נוסעים לכיוון דרום, לאורך חומת הספארי שמימין לכביש. בסוף חומת הספארי פניה ימינה לכביש שירות עד כמעט סופו.

לבאים מדרום: במחלף מסובים להיצמד לימין לכיוון יהוד ותל אביב. ברמזור פונים שמאלה, חולפים את תחנת הדלק "דור" בצד ימין לכיוון תל אביב. כ-100 מטר אחרי הרמזור, ליד תחנת האוטובוס פונים ימינה לכביש שירות. בפניה יש שלט: "מחלקה וטרינרית".
לבאים ממערב: במחלף מסובים ברמזור בו ניתן לפנות שמאלה לכיוון חיפה, מבצעים פניית פרסה כחוק. חולפים את תחנת הדלק "דור" בצד ימין לכיוון תל אביב. כ-100 מטר אחרי הרמזור, ליד תחנת האוטובוס פונים ימינה לכביש שירות. בפניה יש שלט: "מחלקה וטרינרית".

לבעלי טלפונים חכמים:

בתוכנת waze יש לחפש שירותים וטרינריים איגוד ערים גוש דן או כלבית שירותים וטרינריים איגוד ערים גוש דן.

מידע שימושי:

טלפון : 03-6312222

פקס:    631520703-

דוא"ל: animals@vet-dan.com
מען למכתבים:
ת.ד. 966 רמת גן 52109

משרדי השירותים הוטרינרים פתוחים ועומדים לרשותכם בימים א'-ה', בשעות

09:00-13:30 ובימי שישי בשעות 09:00-11:30.

בערבי חג ובחול המועד, המשרדים סגורים.

מעוניינים להתעדכן ולקבל פרטים בתחומי הפעילות של השירותים הווטרינריים גוש דן ?
בקרו באתרנו :
www.vet-dan.com