ערב הוקרה למתנדבי שוהם

הקש להגדלה! (הגדל)
הקש להגדלה!

השבוע נערך במרכז אמנויות הבמה בשוהם ערב ההוקרה המסורתי למתנדבי היישוב, במסגרתו חולקו אותות הוקרה למתנדבים, שהומלצו על ידי תושבי שוהם. אות ההוקרה מוענק מדי שנה לזכרו של ברוך סלטו ז"ל, מתנדב במשמר האזרחי, שהלך לעולמו לפני 8 שנים. מהמחלקה לשירותים חברתיים, המובילה מדי שנה את הטקס נמסר שהמועצה רואה בהתנדבות דרך חיים והיא עושה רבות על מנת לאפשר, לעודד ולטפח את ערך ההתנדבות והנתינה ביישוב.

המתנדבים שזכו השנה באותות הוקרה:
עליזה מורדוף, מתנדבת 3 פעמים בשבוע במועדונית "יחד" עם בני נוער בעלי צרכים מיוחדים.
הילה גורן, מתנדבת שנים רבות, 3 פעמים בשבוע בספריה.
דויד בלטמן, מתנדב במשטרת התנועה מזה כ- 20 שנים
ד"ר משה ברנרד, 20 שנה משמש כגזבר עמותת יד משהם.
מיקי נבעה, נבחר למגה מתנדב. מתנדב במכבי שוהם, במועדונית יחד, בבי"ס מישרים, ובהנהגת תיכון שוהם.

בנוסף העניק ראש המועצה, גיל ליבנה שני אותות הוקרה מיוחדים לצילה וסרמן, ניצולת שואה, אשר מתנדבת במספר מסגרות בהן "ידיד לחינוך", מחלקת יולדות שיבא והשאלת שמלות כלה; וכן למשפחת אגסי שמתנדבים במד"א – אב, ארבעה בנים, כלה וחתן.

ראש מועצת שוהם, גיל ליבנה: "גם השנה אנו נפגשים כדי להוקיר ולהודות לכם, מתנדבי היישוב, על עשייתכם הברוכה למען הזולת. אתם תמיד מסוג האנשים שנותן ומעניק לזולת, לאורך השנה כולה". ליבנה הודה לאהובה זביב, רכזת המתנדבים, למחלקה לשירותים חברתיים ולאגף חינוך וקהילה על הפקת ערב ההוקרה למתנדבים.

הקש - לצפייה בגלריית תמונות

צילום: דני שפירו