אותות הוקרה למחנכים מובילי חינוך הוענקו השבוע בשוהם

הקש להגדלה (הגדל)
הקש להגדלה

מועצת שוהם ערכה את ערב ההוקרה השנתי לסגלי החינוך ביישוב, בהשתתפות מאות מורים, מנהלים, מנהלות גני הילדים וסייעות מכל מוסדות החינוך ביישוב. במסגרת הערב העניקה המועצה אותות הוקרה והערכה למחנכים מובילי חינוך, שנבחרו על ידי חבריהם לצוות החינוכי הבית-ספרי.

את אותות ההוקרה לשנת הלימודים תשע"ז קיבלו:
אורנה בן שטרית, גננת משלימה בגני שוהם; ליבת בן דוד, מנהלת גן כלנית; נורית לביא, מחנכת בביה"ס "אבן חן" וחברת צוות הניהול, אשר מקדמת תכניות לטיפוח המורשת היהודית, המקרא ואהבת הארץ; פזית דוידוביץ, מחנכת ב"אבני החושן", המשלבת חדשנות טכנולוגית בהוראה ובלמידה; מיקי הלר,  מורה למדעים ואיכות סביבה ב"ניצנים", רכזת טכנולוגיה בביה"ס ומובילה קבוצות מנהיגות;  סמדר יונה, רכזת מתמטיקה ותקשוב ב"צוקים", מובילה את תכניות הטמעת מיומנויות המאה ה – 21; דנה יצחק בזר, מורה לחינוך גופני ורכזת המקצוע ב"רבין"; מירי זמוקס, מחנכת כיתה ב"שחף", מובילה תהליכי חשיבה לפיתוח וקידום  רעיונות חדשים לבית החינוך הדמוקרטי; גלעד מוצפי, מחנך כיתה ב"יהלום" ומורה לאנגלית; הרב אייל בקיש,מחנך ומורה למקצועות הקודש ב"שלהבת"; גילת שלמה,  רכזת מקצוע הביולוגיה בתיכון שהם ,רכזת שכבה ושותפה פעילה במשלחות שונות של תלמידים לחו"ל; ירדן טליאס, רכזת מועצת הנוע,  המתחם הלילי, הפרלמנט ושוהםביט ביחידת הנוער של החברה העירונית חמש.

בטקס גם הוענקו אותות פרישה לאנשי חינוך אשר פורשים ממערכת החינוך היישובית: חגית אבירם, סגנית מנהלת אגף חינוך וקהילה; אביבה וגנר, מנהלת חט"ב יהלום; מיקה בן ניסן, מנהלת השרות הפסיכולוגי, הגננת פאולינה קוגן, אילנה מורד מ"צוקים", אילה כץ מ"אבני החושן", חוה אנטמן מ"אבני החושן" וריקי שטרן מ"אבני החושן".

ראש מועצת שוהם, גיל ליבנה: " בלי קשר לשנת האמנויות, שנת הילדים או שנת הספורט, בלי קשר לאופק חדש או עוז לתמורה – הדבר היציב והקבוע, שלא משתנה אף פעם, הוא המשאב האנושי המעולה של מערכת החינוך בשוהם, הלב הפועם והקטר המניע של המערכת, המורים שלא מאבדים את ההתלהבות והאהבה לתלמידים ולמקצוע".

סגן ראש המועצה, מחזיק תיק החינוך, גלעד רבינוביץ': "הערכה וההוקרה למערכת החינוך בשוהם הינה לאורך כל השנה ולא רק בטקס. ההשקעה, המסירות והנחישות של סגלי החינוך שלנו הפכה לשם דבר ומצעידה את מערכת החינוך היישובית לפיסגה, וכמו שאמרתי בטקס, מערכת החינוך של שוהם הינה עמוד האש שלפני המחנה".

חבר המועצה, אבי אלטלף, מחזיק תיק החינוך הממ"ד: "המאמר של הרב קוק לחודש שבט הוא "חשק נטיעת האילנות נובע מחפץ הטבת הדורות הבאים המתבטא במלוא עוזו בעץ החרוב". עץ החרוב נותן פירות רק אחרי שנים רבות, והנוטע אותו מראה שאין לו כל ענין אישי לעצמו בנטיעה אלא רק להיטיב עם הדורות הבאים. כך גם המחנך, כל עבודתו ועמלו מכוונים לדורות הבאים, לתלמידים. על החשק של הנוטעים אנחנו שרים "כך הולכים השותלים, רון בלב ואת ביד" אני מאחל לכל סגלי החינוך שלנו שימשיכו לבוא לעבודתם החשובה, תמיד עם אותו חשק ורון בלב".

מנהלת אגף חינוך וקהילה, אופירה ביטון: "אתם הצוותים החינוכיים של שוהם מלווים את תלמידי הישוב 24 שעות ביום שבעה ימים בשבוע 365 ימים בשנה, בלהט, באהבה, אנרגיה והתלהבות".

בערב ההוקרה השתתפו נציגי הסתדרות וארגון המורים; מפקחי משרד החינוך; נציגי הנהגת ההורים היישובית ואנשי צוותי החינוך בשוהם.

הקש - לצפייה בגלריית תמונות
צילום: רועי ברפמן