דבר ראש המועצה

מר גיל ליבנה - ראש מועצת שהם

תושבים יקרים שלום רב,

השנה התבשרנו כי המדרג הסוציו-אקונומי של תושבי היישוב עלה, וכעת שוהם מדורגת באשכול 9 – בין 11 היישובים המבוססים ביותר בארץ. עלייה זו מוכיחה את הביקוש הגבוה לו זוכה היישוב, ואת האוכלוסייה האיכותית שמתגוררת כאן ואת רמתה הגבוהה של הקהילה.

בשנת 2017 אנחנו יוצרים אמנות בשוהם! שנה שבמרכזה עשייה וחוויה בתחומי האמנות השונים, והעצמת האמנים, האומנים והיוצרים המקומיים. גם השנה מוזמנים תושבי שוהם להשתתף במגוון עשיר ורחב של פעילויות, תכניות ואירועים, בכל תחומי האמנות והיצירה – ולכל הגילאים.   לצד פעילויות התוכן, תשקיע המועצה משאבים בתכנון ובביצוע תשתיות, שיוסיפו לקדם את שוהם, יצעידו אותה קדימה, וישאירו אותה בצמרת היישובים המבוקשים והאיכותיים בארץ.

לעיונכם, באתר המועצה, התכנית המלאה של השנה, עם כל האירועים, הרעיונות והיוזמות. נשמח לקבל גם מכם הצעות חדשות לפעילות.

גם השנה אנו מקדישים מחשבה מיוחדת ליצירת הזדמנויות מגורים אטרקטיביות לבני המקום, במסגרת תכנית שכונה כ"א, השכונה החדשה בדרום היישוב. אנו רואים בשכונה זו, שמרביתה תהיה יחידות דיור במחיר למשתכן, הזדמנות חשובה להצעיר את היישוב עם משפחות צעירות וחדשות, שתוכלנה לקבוע כאן את ביתן. תנופת הפיתוח של היישוב כולו נמשכת, הודות להמשך פיתוח הקריה הלוגיסטית היי פארק שוהם, והתקדמות ממשית לקראת בניית מרכז העסקים הדרומי – איירפארק שוהם. תנופת הפיתוח כוללת מרכזים מסחריים חדשים ביישוב, תוספת מרפאות מקצועיות ובתי מרקחת וגיוון שירותי הפנאי וההעשרה.

נוסיף להתחדש ולהתקדם גם בתחומים נוספים – פיתוח, חינוך, ספורט ופנאי, על מנת ששוהם תוסיף להיות בית אטרקטיבי למשפחות צעירות.

צוות המועצה ואני עומדים לרשותכם בכל שאלה ועניין בבית המועצה, בדוא"ל, באתר המועצה או באפליקציה העירונית. באתר האינטרנט של המועצה תוכלו לעיין בצו הארנונה, תקציב המועצה, תוכניות העבודה, דוחות ופרוטוקולים של ישיבות המועצה והוועדות השונות.

שלכם בברכה,

גיל ליבנה